Hakkımızda 100% Adanalı

Adana’dan İstanbul’a uzanan metrelerce lezzeti mutlaka tadın.

Babadan oğula geleneğinin en iyi örneklerinden biri olan KOLCUOĞLU Kebap’ın geçmişi. 1910 yılında Adana eski sebze halinde başlamıştır.

1946 yılında Adana’nın Karşıyaka semtinde Seyhan Kebap Salonu olarak hizmet vermiştir. 1963′ yılında Adana’da Restaurant anlayışının ilk örneği olarak Barkal Kavşağında Kolcuoğlu Restaurant olarak hizmete girmiştir.

70’li yıllarda Adana’da meşhur hale gelen Adana Kebabı aynı zamanda bir lezzet kültürünü de ortaya çıkarmıştır. 1974 yılında metrelik kebabıyla ünü tüm Türkiye’ye yayılmıştır. Masanız önce birbirinden lezzetli mezeler ile donatılır, ardından ustabaşının kendi elleriyle servis ettiği, üzerinde çeşit çeşit ızgara etleriyle metrelik kebabınız gelir, sonra sıra meyve ve tatlılarda.

Rezervasyon Yap
yuyuyu

Akdeniz’in incisi Adana’da , Seyhan Baraj Gölünün nefes kesen manzarasına sahip ödüllü restoranımız, kaliteli servisi ile rafine lezzetlerin peşindeki yerli ve yabancı misafirlerin popüler seçimidir.
Eşsiz lezzetlerle hizmet verdiğimiz restoranımız haftanın yedi günü, öğle ve akşam servisine açıktır.